Alexander Everaert

Student Multimedia & Communicatietechnologie

Wie ben ik?

Ik ben Alexander Everaert, een gedreven student uit Moerkerke. Momenteel studeer ik in het 1ste jaar van de bachelor "Multimedia & Communicatietechnologie (MCT)" in Howest te Kortrijk.

Code

Waar ik mij het meest mee bezig hou is programmeren. Van websites maken in HTML en CSS tot scripts schrijven in Python en Javascript; Het zijn allemaal uitdagingen die ik met plezier aan ga.

Ontwerp

Als iets visueel goed moet ogen, komen mijn uitgebreide skills in Adobe Photoshop, Illustrator, Lightroom, XD, ... goed van pas.

Foto

Een van mijn favoriete bezigheden is het nemen van foto's. Dit niet op een professioneel niveau, maar ik weet wel hoe een camera moet gehanteerd worden.

Video

Naast het nemen van foto's, hou ik mij graag bezig met het bewerken/opnemen van video/animatie. Dit doe ik in Adobe Premiere Pro, After Effects, Animate, ... Hiernaast ziet u een voorbeeld van één van mijn 2D animaties.

Opleiding

Digital Arts, Film & Entertainment

Afgestudeerd in het secundair onderwijs aan Digital Arts, Film & Entertainment in het KTA Brugge. Tijdens deze opleiding heb ik de basis gelegd van mijn kennis in grafisch ontwerp, fotografie, videografie en 3D productie. 

Multimedia & Communicatietechnologie

Momenteel in het eerste jaar van de bachelor in de Multimedia & Communicatietechnologie te Kortrijk.

Contact

  • +32 494 06 01 02
  • alexander.everaert@student.howest.be
  • 8340 Moerkerke, België
Close Menu